Connect with us

Kultura

1. Kazališni dani u Münchenu

Objavljeno

on

Kazalisni dani Munchen

U petak 27.10.2023. predstavom “Đe ti je pita” otvoreni su 1. Kazališni dani u Münchenu u organizaciji MASKE, hrvatskog amaterskog teatra iz Münchena te Matice Hrvatske München.

Predstava “Đe ti je pita” autorsko je djelo Antona Drahta koja u izvedbi mladog i talentiranog glumca Marina Bikića. Ova monodrama govori o životu bosanca Ćamila u Americi i svim onim sretnim i nesretnim događanjima što se na putu u dijaspori mogu dogoditi.

Iako na trenutke dolazi na rubne granice koketiranja sa klasičnim muškim šovinizmom ova predstava ipak zadržava onaj pozitivni duh koji nas podsjeti na brojne situacije iz našeg vlastitog okruženja. Izvedba Bikića je uvjerljiva i autentična te svakome izmami osmjeh na lice.

Dvorana ugodno popunjena što je i dobar signal za ono što nas očekuje u narednom periodu a to su nastupi 25.11.2023. godine , predstava “Čistačice” u izvedbi MASKE te 02.12.2023. godine predstava “Taxi” koju će publici izvesti GKM Vitez i HK Travnik. Više o ovim događanjima možete pronaći na stranicama Matice Hrvatske München.

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook