Connect with us

Gastro patrola

FOOD&LIFE SAJAM: Hrvatski izlagači okusima zaveli domaćine

Objavljeno

on

U Munchenu se održava tradicionalni sajam Food and Life koji okuplja veliki broj izlagača prehrambenih proizvoda.

Sajam se održava dva puta godišnje i mjesto je okupljanja mnogih gurmana a i znatiželjnika koji imaju priliku probati delicije sa svih strana svijeta. Zimsko izdanje se na minhenskom sajmištu odvija od 29.11-3.12.2023. godine. Nažalost zbog vremenskih prilika danas, 2.12. sajam ostaje zatvoren za posjetitelje.

Hrvatski izlagači ujedinili nastup

Ove godine nekoliko hrvatskih izlagača se udružilo pa smo tako imali prigodu vidjeti i kušati više proizvoda nego u prijašnjim izdanjima. Pod motom “Zajedno smo jači” predstavili su se Plodovi.hr, online platforma koja putem svog online shopa zastupa brojne OPG-ove koji nude domaće, uglavnom bio proizvode. Pored njih su i Al Kaprone, tvrtka koja većim dijelom proizvodi alkoholne proizvode veoma dopadljivog dizajna ali i okusa. Slatki dio sa odličnim asortimanom čokolada, pralina i ostale konfiterije prezentirala je Rajska Ptica a točku na I je donijela Osječka pivovara za čijim su crnim radlerom posjetitelji iskazali veliki interes.

Premda je ovakav vid prezentacije za proizvođače iz domovine veoma skup svi su se složili da su zadovoljni za reakcijama posjetitelja i da vjeruju da će na ovaj način njihovi proizvodi pronaći brži i veći put do publike u inozemstvu.

Pored ponude delicija na brojnim štandovima posjetitelji su mogli uživati i u velikoj gastro ponudi mobilnih obrta koji su na jednom mjestu predstavili najbolje od ponude što se u ovom trenutku može naći na gastro food sceni.

Oglasi
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook