Connect with us

Manifestacije

LANGE NACHT DER MUSIK: Jedna ulaznica za više od 100 klubova

Objavljeno

on

Duga glazbena noć (Lange Nacht der Musik) poseban je kulturno zabavni događaj kojim se München ponosi, a organizira se svake godine krajem proljeća, uglavnom početkom mjeseca svibnja.

Veliki izbor glazbenih žanrova koji uključuju blues, soul, indie, rock i pop do klasike i elektronike, doista za svakoga po nešto.

Nakon što platite ulaznicu, dobivate jedinstvenu ulaznicu za više od 100 klubova, restorana, pubova, pozornica uživo i crkvenih koncerata. Volite li otkrivati ​​nove bendove, koncerte na neobičnim lokacijama ili vas zanimaju ekstravagantni glazbeni stilovi, ova manifestacija je kao stvorena za vas. Od malih pubova do velikih koncertnih dvorana, prostori uključuju ne samo tipične koncertne lokacije već i mnoga neobična mjesta na kojima je ugođaj još posebniji.

Posebni autobusi pokrivaju četiri rute i povezuju sva mjesta, tako da se ni o prijevozu ne trebate brinuti. Polazišna stanica je na Odeonsplatzu, a putovanje je također uključeno u cijenu ulaznice, stoga se ovo čini kao odlična ušteda za dobar provod! Vjerojatno drugdje ne možete dobiti bolje iskustvo.

Službene informacije i najave: https://www.muenchen.de

Oglasi
Continue Reading
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook