Connect with us

Manifestacije

LANGE NACHT DER MUSIK: Jedna ulaznica za više od 100 klubova

Objavljeno

on

Duga glazbena noć (Lange Nacht der Musik) poseban je kulturno zabavni događaj kojim se Minhen ponosi, a organizira se svake godine krajem proljeća, uglavnom početkom mjeseca svibnja.

Veliki izbor glazbenih žanrova koji uključuju blues, soul, indie, rock i pop do klasike i elektronike, doista za svakoga po nešto.

Nakon što platite ulaznicu, dobivate jedinstvenu ulaznicu za više od 100 klubova, restorana, pubova, pozornica uživo i crkvenih koncerata. Volite li otkrivati ​​nove bendove, koncerte na neobičnim lokacijama ili vas zanimaju ekstravagantni glazbeni stilovi, ova manifestacija je kao stvorena za vas. Od malih pubova do velikih koncertnih dvorana, prostori uključuju ne samo tipične koncertne lokacije već i mnoga neobična mjesta na kojima je ugođaj još posebniji.

Oglas

Posebni autobusi pokrivaju četiri rute i povezuju sva mjesta, tako da se ni o prijevozu ne trebate brinuti. Polazišna stanica je na Odeonsplatzu, a putovanje je također uključeno u cijenu ulaznice, stoga se ovo čini kao odlična ušteda za dobar provod! Vjerojatno drugdje ne možete dobiti bolje iskustvo.

Službene informacije i najave: https://www.muenchen.de

Oglas
Oglas

Oglas

Najave

Oglas

Blog

Oglas

Facebook