Connect with us

Domovina

Prilikom intervencije u sanaciji posljedica nevremena u Hrvatskoj smrtno stradao vatrogasac

Objavljeno

on

Pripadnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Tovarnik poginuo je u srijedu navečer za vrijeme obavljanja vatrogasne intervencije u sanaciji posljedica nevremena koje je pogodilo Vukovarsko-srijemsku županiju i četvrta je žrtva nevremena koje je pogodilo Hrvatsku.

Hrvatska vatrogasna zajednica HVZ-a priopćila je u četvrtak da je sinoć za vrijeme obavljanja vatrogasne intervencije u sanaciji posljedica nevremena koje je pogodilo Vukovarsko-srijemsku županiju preminuo pripadnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Tovarnik Zvonko Drmić.

Hrvatska vatrogasna zajednica i glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković izražavaju iskrenu sućut obitelji i kolegama preminulog vatrogasca. “Vatrogasac vječno živi u srcima onih koje je spasio. Neka mu je laka hrvatska gruda”, priopćeno je iz HVZ-a.

Poginuli vatrogasac četvrta je žrtva nevremena koje je u srijedu pogodilo Hrvatsku. Dvojica muškarca, 50-godišnji pješak i 48-godišnji vozač, preminuli su na mjestu nesreće uslijed pada stabla, a život je izgubio i 40-godišnjak iz općine Cernik u Brodsko-posavskoj županiji, koji je bio u automobilu na koji je palo stablo.

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook