Connect with us

Bavarska

München aplikacija za (gotovo) sve

Objavljeno

on

Još uvijek postoji samo nekoliko ulaznica koje se mogu rezervirati putem nove “Münchenske aplikacije”. Grad želi širiti funkcije korak po korak.

Prije svega, tu su ulaznice za muzeje kao što su Lenbachhaus, Villa Stuck ili Židovski muzej, koje je moguće jednostavno rezervirati putem nedavno objavljene Münchenske aplikacije. Predstave u Deutsches Theater, Isarphilharmonie ili ulaznice za zoološki vrt Hellabrunn već su dostupne za rezervaciju. Tako bi trebalo ostati do ljeta tijekom tzv. “soft launch” faze.

Nova aplikacija München: prvo ulaznice, kasnije više

Ako grad ima svoj put, trebao bi se postupno povećavati: primjerice, bazeni u Münchenu su u pripremi za drugu polovicu godine. Osim karata, usluge za građane trebale bi također biti digitalizirane “na osjetljivim mjestima” i integrirane u aplikaciju. Ovo je trenutno samo poveznica na web stranicu grada.

Također nije izravno integrirano, već je omogućen samo “skok” na mobilne aplikacije MVG-a. Plaćanje u aplikaciji radi isključivo putem tzv. “M-Logina”, s kojim uz München aplikaciju možete koristiti parking putem mobitela ili MVG aplikacije.

Voditeljica IT odjela, Laura Dornheim, rekla je na početku nove aplikacije: “Muenchen aplikacija pokazuje koliko smo učinkoviti kada smo urbana obitelj koja radi zajedno. Naručilo gradsko vijeće, financirao IT odjel, a implementirao ga je u kratkom vremenu
swm.”

Oglasi

App za Android možete skinuti OVDJE

App iOS OVDJE

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook