Connect with us

Blues umornog konja

Prođe nova godina, gora nego stara

Objavljeno

on

Nova godina 2022

U 2021. godinu smo ušli sa puno nade i očekivanja. Pandemijske brojke su bile u padu, cjepivo se pojavilo. Šta je onda pošlo po krivu? Teško je znati.

2021. i nećemo pamtiti kao neku posebno dobru. Covid 19 nam je krojio (i kroji) svakodnevnicu htjeli mi to ili ne. Vakseri, antivakseri. No u konačnici podjele. To je epicentar svega. U Novu 2022 godinu ulazimo podijeljeni više no ikada. Biti če potrebno dosta vremena, ljubavi i strpljenja da se to popravi. No toga izgleda imamo sve manje.

Vremena imamo za mržnju, netoleranciju, nepoštivanje tuđeg mišljenja a o empatiji da niti ne pričam.

Putokaz obitelj se u 2021 godini posvetila podizanju standarda i kvalitete onoga što radimo. Ugasili smo emisiju iz koje je sve nastalo jer se nije vrijedilo boriti protiv Facebookovih pravila no ona su takva kakva jesu i autorska prava treba poštivati. Iz LIVE showa smo iznjedrili neke nove projekte. Radio Putokaz se nametnuo kao jedini radio u dijaspori sa stvarnim , živim programom, emisijama , urednicima i što je najbitnije idejom i konceptom. To se vidi i u svakodnevnom rastu slušatelja. Ne bacamo bombastične brojke jer naš put je mukotrpan ali sa jasnim ciljem. Uostalom to će pokazati vrijeme a to već i čini.

Naša ekipa se proširila, marljivo se radi, prvenstveno iz razloga što to volimo. Nema fejka. Trudimo se što više autorski da stvaramo a ne da budemo još jedan copy&paste portal.

Oglasi

Ulazimo u četvrtu godinu rada i to dovoljno govori. Veseli nas kada vidimo da smo motivirali i neke druge da krenu istim putem. To nam potvrđuje da smo i dalje na ispravnoj cesti. Da smo Putokaz.

Vama svima želim da i dalje budete sa nama. Da se družimo. Da se i sami uključite u stvaranje Putokaza onako kako bi željeli da ga vidite. Otvoreni smo i za kritiku, ona nas čini boljim. Veselimo se novim izazovima u 2022. godini. A vama želimo od cijele naše ekipe da budete, živi , zdravi i veseli. Sretna vam Nova …..

Continue Reading
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook