Connect with us

Viral

Restoran za pedaliranje časti rakijom

Objavljeno

on

Natpis

“10 minuta pedaliranja – runda uza”. Bavarski restoran uveseljava svoje goste “električnim biciklom”.

“Bicikl je odmah lijevo od ulaza u naš restoran,” objašnjava operater Andonis Dallas iz grčkog restorana “Taverna Kirschbaum”. Bicikl je ožičen, a ispred njega stoji znak: „Molim pedale, treba nam struja. Pedaliraj 10 minuta , dobiješ rundu uza”.

Grčki restoran postavio “bicikl na struju”

Naravno da je to samo šala, bicikl nije spojen. Vlasnik je želio nasmijati svoje goste. Njegov djed je uvijek govorio, “dan koji prođe bez smijeha je izgubljen dan”. Naravno, svatko tko odpedalira stvarno dobiva rundu ouza na račun kuće – ili čak dvije. “S vremena na vrijeme imam takve glupe ideje.”kaže šaljivi vlasnik

Na njegovoj radnji postoji i natpis “Gyros umjesto virusa”. Pored njega možete pročitati da u restoranu nema WiFi. “Jedite, pijte i razgovarajte međusobno”, umjesto toga pita svoje goste. Taverna Kirschbaum mali je obiteljski restoran na periferiji Fürtha u Unterfürbergu. I on će na sljedećem računu morati skuplje platiti struju. Još ga nije proslijedio kupcima. “Samo ćemo pričekati i vidjeti”, objašnjava Dallas.

Internet oduševljen forom sa biciklom

Instagram stranica “notesofgermany” podijelila je fotografiju na internetu. Riječi “Prvo posao, a zatim zadovoljstvo”. U komentarima ljudi su oduševljeni. Može se pročitati “Kreativna ideja,” “Dobra fora”. Drugi napominje da kad bi bilo alkohola, nitko ne bi mogao voziti bicikl 10 minuta.

Oglasi
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook