Connect with us

Glazba

AC/DC u Münchenu: 2 termina

Objavljeno

on

AC DC nastup u Minhenu

AC/DC, legendarni bend s nebrojenim brojem prodanih albuma najavljuju dva nastupa u Münchenu.

Australska hard rock institucija dolazi na Olimpijski stadion u Münchenu u dva termina (9. i 12. lipnja)

AC/DC su održali svoj prvi koncert 31. prosinca 1973. u noćnom klubu Checkers u Sydneyu, Australija. Jedan su od najutjecajnijih rock bendova u povijesti i prodali su preko 200 milijuna albuma diljem svijeta.

LP “Back In Black” je “najprodavaniji album benda svih vremena” i “treći najprodavaniji album izvođača” s više od 50 milijuna prodanih primjeraka diljem svijeta i u stalnom porastu. AC/DC je primljen u Rock and Roll Hall of Fame® 2003. i Music Victoria Awards Hall of Fame u njihovoj domovini, Australiji.

Bend nastavlja svirati na rasprodanim stadionima na brojnim kontinentima, prodaje milijune albuma svake godine i generira milijarde dolara u streamovima. Proslavljajući 50 godina uspjeha kao najveći rock ‘n’ roll bend na svijetu, AC/DC uključuje Angusa Younga na glavnoj gitari, pjevača Briana Johnsona, ritam gitaristu Stevieja Younga, bubnjara Matta Lauga i novog basista koji preuzima dužnost od Cliffa Williamsa – ponovno igrati za svoju vjernu i veliku bazu obožavatelja, koja svake godine raste.

Oglasi

Ulaznice su u prodaji od 16. veljače

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook