Connect with us

Promotivni članak

Idealna nekretnina u Hrvatskoj: Kako ju naći, provjeriti i financirati

Objavljeno

on

360 Immobilien

Razmišljate o nekretnini u Hrvatskoj? Sva pitanja i brige koje imate možete riješiti čitanjem ovoga teksta.

Skupili ste nešto novaca i kreditno ste sposobni i razmišljate o nekretnini u domovini koja vam može poslužiti kao dodatni garant za mirovinu. Pronašli smo adekvatno rješenje za vas.

Ponuda nekretnina u Hrvatskoj kod provjerenih agencija

Na web stranci 360immobilien.com možete pronaći veliki broj aktivnih oglasa nekretnina oglašenih od strane provjerenih agencija za nekretnine u Hrvatskoj. Uz to, nude mogućnost pružanja pomoći pri pronalasku Vaše idealne nekretnine.

Besplatna pravna provjera stanja nekretnine i pružanje pravnih usluga

Za sve klijente, tvrtka 360 Immobilien osigurala je besplatnu dodatnu pravnu provjeru stanja nekretnine prije potpisivanja predugovora ili ugovora. Ovu uslugu pružaju stručni odvjetnički uredi Danijela Kovačić, Jasenka Perković i Brigita Dovođa s mogućnošću tumačenja na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku.

Pomoć u realizaciji stambenog financiranja za građane EU-a koji kupuju nekretninu u Hrvatskoj

Tvrtka 360 Immobilien omogućila je pomoć građanima EU-a koji žele kupiti nekretninu u Hrvatskoj pri realizaciji stambenog financiranja. Ova pomoć se odvija u suradnji s njihovim partnerom, ponosnim AB FINANZEN-om. Zainteresirani se mogu informirati o besplatnom financijskom savjetovanju.

Oglasi

Važnost financijskog planiranja i procjene mogućnosti plaćanja pri kupovini nekretnine

Kupovina nekretnine je važna životna odluka koja zahtijeva temeljito financijsko planiranje i procjenu mogućnosti plaćanja. Stručnjaci iz tvrtke 360 Immobilien će pomoći klijentima u izradi financijskog plana i procjeni njihovih mogućnosti plaćanja, uključujući analizu prihoda i rashoda. Razmotrit će se različite mogućnosti, uključujući opciju zajedničke kupovine nekretnine ili prodaje njihove trenutne nekretnine kako bi se prikupila sredstva za kupnju nove.

Odluke o financiranju kupovine nekretnine uz pomoć financijskih stručnjaka

Kao iskusni financijski stručnjaci, cilj tvrtke 360 Immobilien je pružiti podršku klijentima u donošenju odluka o financiranju kupovine nekretnine. Žele omogućiti da klijenti kupe nekretninu koja najbolje odgovara njihovim potrebama, proračunu i financijskim ciljevima.

Posjetite web stranicu 360 Immobilien i doznajte više o potencijalnoj nekretnini u domovini

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook