Connect with us

Bavarska

Sajam f.re.e 2023

Objavljeno

on

Sajam f.re.e, najveći je međunarodni turistički sajam u Bavarskoj na kojem je ovogodišnja zemlja partner Hrvatska.

Pet sajamskih dana, entuzijastični izlagači i rekordna posjećenost. Otprilike 900 izlagača iz više od 50 zemalja i više od 160.000 posjetitelja došlo je na najveći bavarski sajam za putovanja i slobodno vrijeme na izložbenom prostoru u Münchenu od 22. 26. veljače 2023. f.re.e je stoga ovdje postigao novi rekord.

Zemlja partner Hrvatska — magnet za posjetitelje

Jednako dobar rezime dala je i zemlja partner f.re.e-a, Hrvatska, koja je bila pravi magnet za posjetitelje, kako objašnjava Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice i predstavnik zemlje partnera Hrvatske: „Zadovoljan sam cjelovito predstavljanje hrvatske turističke ponude brojnim partnerima i posjetiteljima Bavarske koji su pokazali veliki interes za odmor u našoj zemlji. Predstavljanje Hrvatske na ovogodišnjem sajmu bilo je posebno važno, a povratne informacije naših bavarskih partnera i prijatelja su optimistične te na temelju trenutnih podataka možemo očekivati iznimno dobru turističku godinu.”

Odlični rezultati

Suizvršni direktori Messe München, dr. Reinhard Pfeiffer i Stefan Rummel su impresionirani: „Nakon što su se naši specijalistički sajmovi već snažno vratili prošle godine, nevjerojatno veliki broj posjetitelja i zadovoljstvo izlagača na f.re.e pokazuju koliko su sajmovi za opću javnost još uvijek vrlo tražen i potreban.” Procjena koju je podijelio i gradonačelnik Münchena Dieter Reiter nakon posjeta f.re.e: “Tako sam sretan što se nakon duge pauze od Covid-19 sajam putovanja i slobodnog vremena f.re.e sada ponovno održava u Münchenu. Jedan od razloga je taj što f.re.e ponovno nudi toliko zanimljivih prijedloga i ideja za odmor, putovanja i aktivnosti u slobodno vrijeme. I nemojmo zaboraviti da to također potiče sajamsko poslovanje u Münchenu, tako da je grad naravno previše zahvalan za oboje.”

Sajam f.re.e—vodeći sajam slobodnog vremena

Ali f.re.e 2023. nije postigao samo rezultate u sektoru putovanja, već je i na vrhu u sektoru slobodnog vremena. Peter Penzkofer, voditelj podružnice u Multicycleu, kaže: “f.re.e je jedan od vodećih sajmova u području aktivnosti u slobodno vrijeme, a s vlastitom dvoranom za bicikle i datumima savršena je platforma za promociju proizvoda za bicikle.” Za KTM Fahrrad, “f.re.e je fiksni dio kalendara događanja i pruža najbolju priliku za predstavljanje istaknutih proizvoda krajnjim kupcima na početku sezone”, objašnjava Matthias Grick, operativni menadžer marketinga u KT.

Oglasi

Novi susret je zakazan za 14 – 18.2. 2024.

Sajam f.re.e

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook