Connect with us

Bavarska

Ubojstvo u Sauerlachu: muškarac (22) ubio ženu (19) pa sebe

Objavljeno

on

Jezivo otkriće u Sauerlachu (okrug München): mlada žena pronađena je mrtva na makadamskoj cesti u predgrađu. Policija pretpostavlja da se radi o ubojstvu. U bolnici je preminuo i teško ozlijeđeni osumnjičenik.

Policija je u subotu poslijepodne pronašla tijelo mlade žene na makadamskoj cesti u gornjobavarskoj općini Sauerlach. Oko 14.15 hitnim pozivom uzbunjena je policija koja je na mjesto zločina poslala veći kontingent.

Sauerlach: Čovjek ubio ženu pa sebe

U neposrednoj blizini zatečena je mrtvz ženu, 19-godišnjakinjz iz Erdinga, te teško ozlijeđeni 22-godišnjak. Policija navodi “sveukupne okolnosti” kao razlog za sumnju da je muškarac ubio ženu. Postoje i indicije da je svoje ozljede sam učinio.

Spasilačkim helikopterom prebačen je u bolnicu, gdje je u subotu navečer preminuo.

Ubojstvo u Sauerlachu: još uvijek mnogo neodgovorenih pitanja

Prema riječima dužnosnika, još uvijek nije jasan odnos između smrtno stradale i teško ozlijeđene osobe. Navodni čin dogodio se na periferiji zajednice u okrugu Münchena, u blizini farme.

Oglasi

Istražitelji još uvijek obavljaju očevid na mjestu zločina. No, u ovom trenutku još uvijek ima mnogo neodgovorenih pitanja o tijeku događaja, kažu u policiji. Pozadina zločina isprva je bila nejasna u nedjelju, rekao je policijski glasnogovornik. Također nije bilo jasno u kakvom su međusobnom srodstvu njih dvoje.

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook