Connect with us

Gastro patrola

BIENE CRO: Par klikova do idealnog poklona

Objavljeno

on

Obitelj Puseljic Biene Cro
Obitelj Pušeljić s predivnim unikatnim poklonima

Kada dođe do odabira poklona često se nađemo u problemu, pa se pitamo kome, što i gdje kupiti? Nismo ljubitelji klasika i volimo odabrati adekvatan i unikatni poklon, a ne samo na osnovu cijene. Obitelj Pušeljić donosi vrlo zanimljiv novi poduzetnički projekt.

Nakon vrlo uspješne priče s restoranom Land in Sonne 2, obitelj Pušeljić odlučila se okušati u novom projektu naziva Biene Cro. S velikim zanimanjem smo se odazvali na otvorenje i posjetili njihov novootvoreni web shop. Biene Cro je brand koji su sami razvili i kao takav je jedinstven na tržištu.

BIENE CRO: Dvojezični natpisi

Cijeli koncept je baziran na proizvodima iz provjerenih obiteljskih gospodarstava iz Hrvatske. Okosnicu asortimana čine proizvodi od domaćeg meda i to u brojnim varijantama. Od kombinacija s ribizlom (koja se nama osobno najviše dopala) pa do slasnih pripravaka za djecu koji ojačavaju imunitet na prirodan način. U današnje vrijeme kada pandemija utječe na naš život, ovi imuno pripravci sigurno su dobar izbor.

Pored proizvoda od meda tu je dosta široka paleta raznih likera, kvalitetnih vina, rakija te proizvoda za higijenu poput simpatično dizajniranih sapuna na bazi lavande. Ono što ovu priču čini posebnom je to da sve možete personalizirati, kombinirati i na taj način nabaviti originalan poklon bilo da se radi o ljudima s našeg područja, a pogotovo za strance kojima možete na ovaj način pokazati bogatu lepezu autentičnih proizvoda iz domovine.

Originalna pakiranja i gravure po želji

Originalna pakiranja od drveta mogu se gravirati po vašim željama i idealan su poklon za razne vrste slavlja i posebnih prilika. Svi proizvodi kao i web shop su na dva jezika, hrvatskom i njemačkom, što daje dodatnu poduzetničku širinu cijeloj priči. Također i gravure i ispisi su izvedivi dvojezično.

Vjerujemo da će ovaj koncept zaživjeti i kako i sami vlasnici kažu proširenjem asortimana još više doprinijeti kvaliteti ponude naših proizvoda u inozemstvu.

Pogledajte ponudu klikom na Biene Cro Webshopu, i zapratite ih na Facebooku.

Oglasi
Continue Reading
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook