Connect with us

Ljudi

ŽIVA ISTINA: Odrekli se sina ‘preko novina’

Objavljeno

on

Otac i majka iz podravskog mjesta Hlebine u Hrvatskoj odlučili su staru narodnu izreku ‘odreći ću te se preko novina’ pretvoriti u djelo i to su učinili u Podravskom listu.

Roditelji Krunoslava i Franjo Šimpović svoga su se 45-godišnjeg sina, ali i snahe, javno odrekli preko novina iz razloga što već četiri godine nije bio u Hlebinama, ali i zato što i unuci izbjegavaju kontakt s njima, izjavili su za Podravski list.

“Javno se odričemo našeg sina i on, zajedno sa snahom, za nas više jednostavno ne postoji. Učinit ćemo sve što je moguće da se i pravno ‘izbriše’ kao naš sin”, poručili su.

Iako su mu od rane mladosti omogućili su sve što je poželio, ubrzo je počelo njegovo nesnošljivo ponašanje prema roditeljima. Kažu da ih je posebno počeo vrijeđati dok je bio student, te kako su mu bili dobri samo kada je trebao novac. Situacija je, dodaju, postala još gora kada se oženio. U prve tri godine snaha im je bila dobra, a nakon toga sve se promijenilo.

Djeci izmislio da su baka i djed u Americi

Telefonski razgovori sa sinom završavali su uvredama, a kada bi došli k njemu činio je sve kako ne bi vidjeli unuke, kažu Šimpovići. Djeci su, navode, izmislili čak i da su im baka i djed odselili u Ameriku. Sad kada su stariji i kad nemaju više toliko novca očekuju da bi se sin trebao brinuti za svoje roditelje, no njegovo ignoriranje teško im pada i nije im preostalo ništa drugo nego staviti ga na ‘stup srama’ i javno ga se odreći.

Oglasi

Sin nije htio komentirati istupe svojih roditeljima, samo je za Podravski list izjavio kako mu je to sve pomalo smiješno te kako je svaki drugi komentar suvišan.

Continue Reading
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook