Connect with us

Blues umornog konja

Bokun u Tučepima uz nezaboravni zalazak sunca

Objavljeno

on

Gastro ponuda na Jadranu je živa, interesantna, predvidiva, ponekad i dosadna. Ovisi iz kojeg kuta gledate. Na našoj gastro turneji smo zastali u Tučepima i pronašli dva bisera kojima bi se rado vratili. Vjerujem da ih ima još ali to ostavljamo za neki drugi put. Danas predstavljamo Bokun.

BOKUN

Bokun je jedan u nizu restorana koji se nalaze tik uz samu plažu. Restorana uz plažu ima stvarno dosta i ovoga puta smo se oslonili na preporuku lokalaca. I nismo se pokajali. Obiteljski restoran koji se ponudom, uslugom i kvalitetom izdvaja iz mase plijeni nekim posebnim šarmom. Od samog uređenja, ljubaznosti osoblja kakva se rijetko sreće pa sve do same hrane koja je pripremljena od svježih namirnica i osvaja nepce na prvu.

Restoran Bokun Tučepi

Bokun inače znači komad nečega, obično zalogaj, a zalogaj ovdje ima potpuni smisao. Toliko nam se svidjelo da smo ga posjećivali gotovo svaki dan, nebitno da li se radi o doručku, ručku ili večeri. Večere ovdje imaju posebnu draž zbog spektakularnog pogleda u kojem možete uživati.

Zalazak sunca u Bokunu

Konobari uvijek dobro raspoloženi, susretljivi i spremni predložiti što je baš na taj dan stiglo svježe ribe, tako da im se možete u potpunosti prepustiti kod preporuke ako baš niste sigurni što biste u datom trenutku jeli.

Teletina

Probali smo većinu stvari s menija i sve je dobro. Riba, meso ili pizza. Tjestenina s kozicama je vrh! Meni osobno brancin je bio top, ma da ni teletini nismo našli mane. Još kad zalijete s Pošipom s Korčule i ovaj spektakularni zalazak sunca izgleda još bolje. Hvala i osoblju koje nam je za rastanak spremilo jednu bocu da uživamo u Münchenu.

Bokun Instagram

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook