Connect with us

Bavarska

Karrieretag München 2023: Pronađite novi posao na Danu karijera u Münchenu 2023.

Objavljeno

on

U Münchenu se 25. svibnja 2023. godine održava Dan karijera (Karrieretag) koji je prilika za vidjeti što se nudi na tržištu rada a i možda pronaći novi, bolji posao.

München je grad koji plijeni svojom bogatom kulturom, poviješću i gospodarskim uspjehom. Poznat je po svojoj financijskoj industriji, tehnološkim inovacijama i brojnim međunarodnim korporacijama koje djeluju u njemu. Za sve koji žele napredovati u svojoj karijeri, Karrieretag München 2023. je događaj koji ne smiju propustiti.

Karrieretag München je najveći događaj karijernog svijeta u Münchenu, koji se održava 25.5.2023. u samom srcu grada u dvorani Zenith. Ova manifestacija pruža izvanrednu priliku za povezivanje s poslodavcima, stručnjacima i drugim sudionicima iz različitih industrija. Bilo da ste student koji traži praksu, mladi profesionalac u potrazi za novim izazovima ili iskusni stručnjak koji želi unaprijediti karijeru, Karrieretag München ima nešto za svakoga.

Jedan od glavnih ciljeva Karrieretag München je stvaranje mostova između talenata i tvrtki. Posjetitelji će imati priliku upoznati predstavnike vodećih tvrtki, predati svoje životopise i dobiti vrijedne povratne informacije. Također će moći sudjelovati u interaktivnim radionicama, panel raspravama i predavanjima koja će im pružiti uvid u najnovije trendove i izazove u njihovim industrijskim područjima.

Osim umrežavanja i povezivanja s poslodavcima, Karrieretag München nudi i mogućnost sudjelovanja u raznim savjetodavnim sesijama. Stručnjaci iz različitih industrija bit će na raspolaganju za konzultacije i mentorstvo. Ove sesije omogućit će posjetiteljima da razgovaraju o svojim karijernim ciljevima, dobiju savjete za razvoj vještina i saznaju više o potencijalnim profesionalnim stazama.

Oglasi

Osim toga, Karrieretag München nudi priliku za povezivanje s drugim stručnjacima i kolegama iz industrije. Sudionici će moći razmijeniti iskustva, uspostaviti nove veze i stvoriti vrijedne kontakte. Networking je ključan aspekt uspješne karijere, a ovaj događaj pruža idealno okruženje za izgradnju tih veza.

Karrieretag München je također mjesto za istraživanje novih mogućnosti karijere. Sudionici će imati priliku upoznati različite industrije i sektore te saznati više o potencijalnim radnim mjestima. Ovo je sjajna prilika za one koji žele promijeniti karijeru ili istražiti nove horizonte.

Karrieretag München 2023. obećava biti inspirativan i informativan događaj koji će vam pomoći u postizanju vaših karijernih ciljeva. Bilo da tražite posao, praksu, priliku za usavršavanje ili samo želite proširiti svoje znanje, ovaj događaj je mjesto na kojem biste trebali biti.

Ne propustite priliku biti dio najvećeg događaja karijernog svijeta u Münchenu. Sudjelujte na Karrieretag München 2023. i otvorite vrata budućnosti karijere.

Zenith , Lilienthalallee 29 ,80939 München 25.5.2023. godine. od 10-17 sati. Ulaznice možete rezervirati besplatno na ovom LINKU:

Oglasi
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook