Naslovnica Marketing POLIKLINIKA DR. ŠTIMAC: Centar dentalnog zdravlja

POLIKLINIKA DR. ŠTIMAC: Centar dentalnog zdravlja

Za zdravi osmijeh

dr stimac zagreb

Upoznajte Štimac centar dentalne medicine, omiljeno odredište brojnih pacijenata iz Njemačke! Ovaj dentalni centar iz Zagreba ističe se obiteljskom tradicijom dugom preko 30 godina i na jednom mjestu nudi potpunu stomatološku uslugu.

Štimac centar čini stručan i iskusan tim od 15 doktora dentalne medicine s najboljim referencama, tako da pacijenti u svakom trenutku imaju vrhunsku stomatološku uslugu te osjećaj povjerenja i sigurnosti u uspjeh bez obzira o kojem se području stomatologije radi.

Obiteljski vođen dentalni centar sa tradicijom od preko 30 godina pokriva sve grane dentalne medicine na jednom mjestu. Veliki naglasak je na dijagnostici (iskusni dijagnostičari na čelu s vlasnicom centra dr. Majom Jagodić-Štimac, preko 35 godina radnog iskustva). Posjeduju vlastiti dentalni laboratorij u kojem se izrađuju protetski nadomjesci (krunice, ljuskice, mostovi, proteze). Tu je i tim oralnih kirurga s fokusom na implantolološke radove

Posebno interesantno je i to da imaju suradnju s njemačkim osiguranjima za nadoknadu sredstava preko Krankenkasse. Stalne edukacije i stručna usavršavanja svrstavaju ih u sam vrh stomatologije. Njihov stručni tim često objavljuje članke u edukativno-stručnim časopisima i publikacije su vrlo popraćene od strane medija iz Hrvatske i ostatka regije.

Samo za naše ljude iz Njemačke upravo imaju posebnu All-inclusive ponudu – besplatan prijevoz, smještaj i potpuni dijagnostički pregled zubi! Besplatni prijevoz iz Münchena za Zagreb. Nakon noćenja u udobnim sobama, obavit ćete detaljan pregled zubi i dobiti plan terapija. Nakon toga vas vraćaju nazad u München. Preporučamo vam da svoje mjesto rezervirate na vrijeme i iskoristite ovu akciju kod stomatologa iz Zagreba!

Prijavite se na 00385 1 36 33 602, mailom na info@drstimac.com ili putem online obrasca: https://bit.ly/Rezervirajte_Mjesto

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Prethodni članakDRAMA U LASTINOM BUSU: Specijalci svladali državljanina Srbije koji je prijetio
Sljedeći članakGASTRO PATROLA: Nepal Haus München
Dijaspora online / Online klub modernih nomada